CIRCLE OF LIGHT

Fremtidens Tranceuddannelse

To af Danmarks dygtigste inden for hvert deres spirituelle område, Dennis Søndergaard og Steen Kofoed, er gået sammen og har skabt en helt ny tranceuddannelse – Circle of Light. Tilsammen har de mere end 50 års erfaring i at arbejde med clairvoyance, healing, personlig udvikling og trance.

At arbejde med trance handler helt enkelt om at kunne slå sit sind fra så ens intuitive indre stemme bedre kan komme til orde. Man kan også sige, at man via trancearbejdet får en bedre kontakt til højere og hurtigere vibrerende dele af sin egen bevidsthed. I nogle tilfælde når vi arbejder med trance vil andre lysvæsener kunne komme igennem med beskeder og hilsener fra den åndelige verden.

Tranceuddannelsen, som er den eneste af sin slags i Danmark, er for både begyndere og for øvede.

Hvis du er begynder og gerne vil have lagt et godt fundament for dit fremtidige virke som medie, så er Circle of Light, det rigtige valg for dig.

Hvis du i forvejen har en uddannelse i clairvoyance, healing og / eller mediumship og har lyst til at komme endnu dybere så er Circle of Light også noget for dig.

 Trance har mange forskellige niveauer
  • Trance = 80-100% overtagelse af mediets krop og/eller sind.
  • Delvis trance = 40-80% overtagelse af mediets krop og/eller sind.
  • Overskygning = 20-40 % påvirkning af mediets bevidsthed.
  • Kanalisering = findes også på forskellige niveauer og planer og er ligesom overskygning.
  • Klarhørelse = mediet opsamler tanker fra åndelige væsner og videregiver dem.
Vi vil primært søge kontakt til lysvæsner, der er frie – også kaldet engle.

Afdøde og andre væsner som har travlt med deres personlige proces vil vi undgå at forstyrre i deres verden. Vi vil dog forholde os til dem, hvis de kontakter os.

For at kunne arbejde med trance på en forsvarlig måde skal der som det første etableres en tryghedsbase.

Forudsætningen for at kunne arbejde med trance på en dybdegående måde kræver at du arbejder med at opøve evnen til at give slip på dig selv. Samtidig skal du være i stand til at kunne passe på dig selv i dit fysiske og psykiske liv.

Vi skal også arbejde med personlig afvikling – forståelsen for egen tilknytning, angst og erkendelse.

Derudover skal vi arbejde med meditation, bøn, psykiske øvelser, tillid, kreativitet og meget mere.

Ønsker du at komme HELT tæt på din kerne af lys – og tør du?

Ærlighed er et kodeord i dette arbejde, og hvis du har mod på en dyb proces der forandrer dig, så er tranceuddannelsen noget for dig!

Der vil være fokus på 2 områder:

  1. Personlig udvikling.
  2. Evneudvikling.

Vi kan ikke garantere, hvad der kommer til at ske i dit liv, og på hvilket plan du kommer til at arbejde med trance, men du vil med garanti gennemgå en dyb personlig udvikling som du kan bruge i dit videre liv.

Dit ego er din tjener men til tider også din herre. Kun ved kærlig omfavnelse af dig selv vil du kunne lære at styre dit ego. Den personlige udvikling, som du skal gennemgå, har en afgørende betydning for, hvilke områder du vil få adgang til i din bevidsthed hvilket igen vil være afgørende for hvilke væsner og budskaber der kan komme igennem dig.

Hvilke evner og talenter der vil kigge frem undervejs på uddannelsen, er svært at vide noget om. Dog ved vi, at din tilstedeværelse i livet vil vokse og berige de evner du besidder.

På uddannelsen vil der undervejs være en del hjemmearbejde af forskellig karakterer.